De Klussenier Bennie Meijerhof
De Klussenier Bennie Meijerhof

Over 't spoor 8
9679 TB Scheemda

Dien uw offerte-aanvraag in   

0597 85 18 50
06 2541 5191
benniemeijerhof@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 57855870

Even voorstellen

Mijn naam is Bennie Meijerhof. Samen met mijn vriendin Paula en onze 2 honden, 5 katten en paard woon ik in Scheemda. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.

Na het voortgezet onderwijs ben ik gaan werken bij een elektrotechnisch installatiebureau en ben vervolgens jarenlang werkzaam geweest als timmerman. In de timmerfabriek heb ik erg veel ervaring opgedaan. Zo heb ik mezelf binnen een aantal jaren opgewerkt tot calculator. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden. Ik maakte bijvoorbeeld trappen, schuifpuien, dakkapellen, kozijnen, deuren, vouwpuien e.d.. Kortom alles van hout voor nieuw-, verbouw en monumentaal werk.

Wanneer u op maat kasten, stoelen of tafels wilt laten maken bent u bij mij aan het juiste adres. Iedere klus op het gebied van timmerwerk kan ik realiseren. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het plaatsen van dakramen, keukens of badkamers, elektrawerk en voor alle onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan uw woning. Tevens kan ik u adviseren over het Politiekeurmerk en de uitvoering van het veilig maken van uw woning.

Vanaf de aanvraag tot en met de oplevering ben ik uw aanspreekpunt. Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Ik denk graag met u mee. Vooraf ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Desgewenst verzorg ik het materiaal en natuurlijk sta ik garant voor de deskundige uitvoering van de werkzaamheden.  

Neem gerust contact met mij op om te informeren of ik iets voor u kan betekenen.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...